Beurzen

Je wilt deelnemen aan beurzen. Dan moet er veel geregeld worden.

Ondertussen moet je gewone werk natuurlijk wel doorgaan.

Juist dan kan Hart voor regelen veel voor je betekenen:

  • aanmelden voor de beurs,
  • inrichten van de stand,
  • inkopen van materialen,
  • inplannen van de mensen die achter de stand gaan staan,
  • informatiematerialen opmaken en laten drukken,
  • invulformulieren verzorgen.

Wil je een film laten draaien, iets te drinken en eten aanbieden? De mooiste plaats toegewezen krijgen? Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten?

Hart voor regelen gaat proberen er het beste uit te halen.

 

De stand moet worden ingericht. Je wilt  uitnodigingen versturen die ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen nieuwsgierig worden en speciaal bij jouw stand langskomen.

 

Je wilt advies over een leuke en betaalbare gadget. Waar koop je gadgets? Ze moeten liefst link hebben met je bedrijf en nog regematig gebruikt worden. Daar deel je ze toch voor uit?

Het geven van een presentje is een moment om even contact te hebben met je klanten en met toekomstige klanten. Bij het letterlijk overhandigen, maar ook als je later je klant terugziet. Of het is een aanleiding om in gesprek te komen met onbekenden.

 

Ik help je mee de stand inrichten en bemannen. En een mooie bijkomstigheid: ik heb een geldig BHV-diploma. Jij de EHBO-koffer, ik plak de pleisters wel!

 

Na afloop kan ik de follow-up voor je regelen. Zo hou je ook na de beurs je contacten warm en je relatiebestand up-to-date.

 

Zo kan een stand op een beurs ervoor zorgen dat jouw beurs gevuld blijft omdat je nieuwe opdrachten binnengehaald hebt!