Links

Op deze pagina staan links naar mijn favoriete websites.

Sinds ik Richard de Vos van Xona Computers heb leren kennen ben ik zoveel wijzer geworden op ICT-gebied.

Richard levert alles op het gebied van computers.
We hebben regelmatig contact en als er wat is, staat hij dezelfde dag al op de stoep om het te komen regelen.

Daarnaast denkt hij mee met mijn organisatie en hebben we een wisselwerking waar we beiden plezier aan beleven.

De grootste landelijke vrouwenvereniging mag natuurlijk niet ontbreken. Al ruim 25 jaar ben ik lid van afdeling Hoeksche Waard Oost. Hier heb ik veel vrouwen leren kennen.

Als bestuurslid en als gewoon lid kun je deelnemen aan diverse cursussen. Het niveau ligt daarbij hoog. Het gaat dan wel om vrijwilligerswerk, maar het zijn beslist geen amateurs.

Ik kan iedereen van harte aanbevelen om een keer te komen kijken en het mee te beleven.

NBvP Vrouwen van Nu

Als iemand mij vraagt waar ik vandaan kom, is mijn antwoord steevast: De Hoeksche Waard. Een van de Zuid-Hollandse Eilanden.

Hier zijn alle inwoners terecht trots op. Er is zoveel te beleven en te genieten. Bij de tijds en toch ook veel authentieke waarden die bewaard zijn gebleven. Makkelijk om dat via de ondesrstaande links onder handbereik te hebben. Want met een regionale omroep kunnen we natuurlijk goed van ons laten horen en zien.

HW Linked

 

Omroep HW

 

Een stukje geschiedenis.

Want mijn wiegje stond toch echt op zandgrond aan de overkant van de rivier. Vandaar de zachte ‘g’, het lekkere eten, de gulle lach.

Altijd aan het spelen in het zicht van de kerktoren van Oud-Gastel. Veel ruimte op de boerderij met koeien, kippen, varkens, paarden, hond en poezen.

 

Al vroeg heb ik geleerd dat in ons kikkerlandje het leven opperbest is.

 

En ja, dan valt de keuze toch maar op de site van de carnavalsvereniging van onze wijk. www.puitenvangers.nl

 

Eindelijk zijn we er achter waar mijn creatieve talenten en mijn temperament vandaan komen. Het schijnt toch echt dat ik via moederszijde familie ben van de enige echte grote Rubens. Door verbastering is dat ooit in onze contreien Rubbens geworden en zijn de voorvaderen zich meer gaan richten op het boerenleven met alle geneugten en werkzaamheden van dien.

Al met al een clubje om trots op te zijn. De vijfjaarlijkse reunie is een fenomeen. Want vindt maar eens een locatie waar we met zo’n grote groep terecht kunnen.

www.rubbens-vermunt.nl

Dan volgt hier de familie-leus:

Zeg wat waar is, eet wat gaar is en drink wat klaar is.

 

 

Veel van de mooie foto’s op deze site zijn gemaakt door Leen Hitzerd uit Puttershoek. Dus heb je een bijzondere (sport)gelegenheid, vraag dan Leen om foto’s te maken.

www.hitsportfoto.nl